Počas levočskej púte bude tranzitná doprava presmerovaná

06.07.2007 Poprad

Poprad 6. júla (TASR) - Motoristi, ktorí sa chystajú počas víkendu iba prechádzať Levočou, by sa mali pripraviť na čiastočnú uzávierku cesty I/18 v úseku od Spišského Štvrtku cez Levoču do Klčova v oboch smeroch.
Počas levočskej púte bude z mesta vylúčená tranzitná doprava a presmerovaná po obchádzkovej trase v dĺžke 27 km od Spišského Štvrtku cez Spišskú Novú Ves a Jamník do Klčova a naopak. Rovnako bude uzatvorená aj cesta II/533 medzi Spišskou Novou Vsou a Levočou. Vjazd do Levoče zo Spišského Štvrtku a Klčova, resp. zo Spišskej Novej Vsi bude povolený iba pre účastníkov levočskej púte.
Čiastočná uzávierka začne platiť v sobotu 7. júla od 6. hodiny ráno a potrvá do nedele 8. júla do 16. hodiny. Vyznačená bude dočasným dopravným značením. Odklon dopravy a situáciu v meste bude regulovať dopravná polícia.
\"Motoristov žiadame o ohľaduplnosť a dodržiavanie pokynov policajtov a parkovacej služby v meste Levoča, \" doplnil riaditeľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade Štefan Pilár.
 

Vyberte región

mark